Stack Assist Tool met zijn Pallet Locatie Optimalisatie.

In deze video tonen wij hoe er meer optimalisatie bereikt kan worden met de Stack Assist Tool. Wij kijken hier naar de pallet locaties. Hierdoor kunnen er betere resultaten geboekt worden. Deze oplossing is zeer geschikt voor beginnende orderpickers. Door de Stack Assist Tool te combineren met Pallet Locatie Optimalisatie leren orderpickers goed te picken en stabiele stapelingen te maken zonder andere orderpickers te belasten met training. De orderpicker loopt de juiste route en pikt de correcte cases. Hierdoor ontstaat er meer structuur binnen het magazijn. Door de Stack Assist Tool met Pallet Locatie Optimalisatie in te zetten, wordt de organisatie gestroomlijnder. Dit heeft veel effecten, de allerbelangrijkste is wel dat het kosteneffectief is.

Voor meer informatie over de Stack Assist Tool of Pallet Locatie Optimalisatie neem contact met ons op.

Onze contact gegevens vindt u hier:https://optimizedorderpicking.com/contact/