Nieuwe website SAT Technologies.

Met 2020 in onze achteruitkijkspiegel willen wij u helpen kijken naar de toekomst. Het nieuwe jaar wordt een jaar van oplossingen. Natuurlijk is er het vaccin, maar heeft u al nagedacht over de oplossing voor uw orderpick problemen? Heeft u nagedacht over het reduceren van trainingen, mis-picks en omstapelingen? Klinkt het verhogen van de productiviteit en het verlagen van de kosten bij het orderpicken u als muziek in de oren? SAT technologies helpt u graag deze doelen te bereiken.

Wellicht heeft u gehoord van de Stack Assist Tool als onderdeel van WSR Solutions. De vraag naar het het onderdeel wat het orderpicken optimaliseerde groeide, zeker vanuit de distributie centra waar orderpickers niet vervangen kunnen worden. Waardoor de Stack Assist Tool van WSR een zelfstandig onderdeel werd en SAT technologies was geboren. Tijdens dit proces is de Stack Assist Tool geëvolueerd in een noodzakelijk product dat helpt bij het optimaliseren van het orderpicken. Inmiddels is SAT technologies een op een zichzelf staand bedrijf en welke niet kan zonder website. 

Graag heten wij u daarom welkom op onze vernieuwde website. Als u op Over SAT klikt krijgt u een kijkje in de keuken waarin onze filosofie  duidelijk naar voren komt. Onder de kop Oplossingen vindt u de mogelijkheden die wij u aanbieden voor uw magazijn oplossingen. Bij Werkwijze kunt u zien welke stappen er genomen worden om de Stack Assist Tool bij uw bedrijf te integeren.  

Mocht u nog vragen hebben of wilt u een afspraak maken met één van onze vertegenwoordigers. Schroom dan niet! 

Contact ons via: [email protected]